ENTORN

Espai Natural de Les Guilleries-Savassona

LES GUILLERIES

L’espai natural de Guilleries-Savassona comprèn la zona del pantà de Sau, la vall de Vilanova i el Collsacabra a la comarca d’Osona (Barcelona). Ocupa 8.370ha de boscos, muntanyes, prats, rius, rieres i turons.
Més informació: Espai Natural de Les Guilleries-Savassona

PANTÀ DE SAU

Embassament del riu Ter al peu de Les Guilleries on poder practicar esports fluvials, gaudir d’excursions i passejades en un entorn únic o, quan el nivell del riu ho permet, deixar-se endur pel misteri de les runes de l’antic poble de Sant Romà de Sau.
Més informació: Pantà de Sau

panta-de-sau
pla-sant-feliu-savassona

PLÀ DE SANT FELIU DE SAVASSONA

Vols viatjar al passat? No et pots pedre les restes neolítiques i ibèriques d’aquest indret màgic. Gravats, tombes, canalitzacions i cisternes o la monumental pedra dels sacrificis contribueixen a convertir aquest racó en un lloc encantat. I encantador.
Més informació: Indrets Oblidats

MONESTIR DE SANT PERE DE CASSERRES

Monestir romànic del segle XI consagrat a l’ordre dels Benedictins, originàriament situat en una gorja del riu Ter i actualment sobre un cim al mig del Pantà de Sau. Les històries i llegendes contingudes en els seus murs, el seu claustre i les seves estances són interminables i fascinants.
Més informació: Monestir de Sant Pere de Casserres

sant-pere-casserres
puig-del-far

PUIG DEL FAR

Al capdamunt d’aquesta muntanya de 832m hi trobareu un dels molts miradors naturals de Les Guilleries. La vista del Pantà de Sau que ens regala és senzillament indescriptible.

COVES DE GRIOTERES

Diuen que en Serrallonga, un mític bandoler de la Catalunya del XVII, amagava els seus botins en els boscos de Les Guilleries. Les Grioteres era una d’aquestes coves. Es tracta de construccions naturals que es remunten a la prehistòria; o sigui, un paradís per a l’exploració, la història i l’espeleologia.

coves-de-grioteres
castell-de-savassona

CASTELL DE SAVASSONA

Castell medieval situat al terme municipal de Tavèrnoles i monument històric declarat Bé d’Interès Nacional. Tan fascinant el seu entorn com les seves estances.
Més informació: WikiPedia

TAVERTET

Un d’aquells pobles que sembla aturats en el temps. Tavertet assegura fascinació i màgia, es troba enmig d’un entorn inmillorable i conté un bon munt de construccions romàniques. No en va, es tracta d’un poble declarat Bé d’Interès Cultural.
Més informació: Tavertet

Tavertet-poble

Vols passar uns dies a l’Aguilar?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search